Warning: Creating default object from empty value in /home/juelsbergloebet/public_html/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Tak for i år

Juelsbergløbet 2012 blev afviklet søndag den 30 september, på en flot og solrig dag.
Løberne var i godt humør, børnene var spændte og alle ca. 650 deltagere glædede sig bare til at komme af sted.

Der blev i år taget tid med chip og alt forløb fint.
Enkelte deltagere havde glemt at ændre deres distance, i forhold til distancen de havde tilmeldt sig til og distancen de faktisk løb. Men det er hvad der kan ske.

Start- og mål-området var ændret på alle distancer i forhold til tidligere år. Men det blev modtaget rigtig godt. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger på de nye tiltag.

Der blev hygget godt på pladsen. Standene med vore sponsorer, Arbejdernes Landsbank, Sportmaster og Energi Fyn, blev godt besøgt. Der var også pænt besøg ved Bloddonerne og FNE Outdoor. Alle var rigtig godt tilfredse med arrangementet, og alle havde en dejlig dag.

Når løberne kom i mål, blev der uddelt mange spurtpræmier, især til børn.
Præmierne var sponsoreret af Kvickly, Energi Fyn, Progress IT og Legekæden.

I målområdet  kunne løberne få ½ l. kildevand fra Energi Fyn, et glas saft fra Rynkeby, frugt fra Kvickly og 1 pølse med brød fra Superbest. Det vakte jubel efter strabadserne.

Til børneløberne, inddelt i piger og drenge 0-10 år og 11-16 år på hver distance var, der i år præmie til de første 3 i hver gruppe. 1. præmien var 300 kr. fra Arbejdernes Landsbank, 2. præmien en stor flot Sportstaske fra Sportmaster, 3. præmien 100 kr. fra Stark i Ørbæk.

Til voksenløberne, inddelt i damer og mænd, var der præmie til vinderne på hver distance. Præmien var et par nye og smarte løbesko, som var sponsoreret af Sportmaster.

Løbsudvalget vil gerne sige tusind tak, til alle deltagere, sponsorer og ikke mindst til alle vores frivillige hjælpere. Uden den frivillige indsats, kunne det ikke lade sig gøre, at arrangere så stort et løb.

Vi håber at se alle igen til næste år.